LIVIN24

1939 beoordelingen

Johan van der Werf

Na een bestelling van een kast voor de kinderkamer werd ons initieel verteld dat de levering in week 33 plaats zou vinden wat top zou zijn. Na het verstrijken van deze week kregen we wel een automatisch gegenereerd mailtje dat de levering uitgesteld zou worden naar week 37 wat in principe nog niet echt een probleem zou zijn omtrent de uitgerekende datum welke in week 38 zou zijn. Na het verstrijken van week 37 kregen we wederom een automatisch gegenereerd mailtje waarin verteld werd dat de levering waarschijnlijk in week 40 plaats zou vinden wat voor ons en onze zoon ivm de geboorte te laat zou zijn. Hiervoor heb ik ze 1x middels mail kunnen bereiken en kunnen vertellen dat we omwille de tijd graag de koopovereenkomst willen annuleren omdat dezelfde kast een dag later bij een andere verkoper in huis kon zijn. Ik heb hiervoor een bevestiging middels mail gekregen dat ze dit in orde gingen maken en daarmee was het einde contact met deze firma. Ik kan ze telefonisch niet bereiken en ze reageren ook niet meer op mijn mail. Ik wil graag ons geld terug zodat we dat weer kunnen besteden aan ons nieuw wondertje!

Reageren op mailtjes die gestuurd worden en opnemen als er mensen bellen zodat mensen antwoorden kunnen krijgen op hun vragen!

Reactie LIVIN24:

Beste Johan,
Wat ontzettend vervelend om te horen dat jij niet tevreden bent met ons, hiervoor ons excuus!
Ten eerste, van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie kindje!
Ik heb geprobeerd met jou mee te kijken, helaas kan ik echter geen contact of order vinden op het door jou doorgegeven e-mail adres.
Wij komen graag in contact met jou om dit zo snel mogelijk op te lossen en jouw geld te crediteren voor jullie kleine wondertje!
Nogmaals ons excuus voor dit vervelende ongemak en wij vernemen graag van jou!
Groetjes,
Team LIVIN24