Enorm slechte service! In juli de lamp (incl vloerlamp) binnengekregen. De glazen bollen kreeg je al moeilijk op de fitting gedraaid waardoor het gouden laagje er al af ging! De bollen van de hanglamp hingen scheef in de fitting. De vloerlamp was na een keer ‘doordraaien’ al kapot waardoor de boog knikte en ging hangen. Meteen een klacht ingediend. Na heeeel veel bellen en mailen bleek mijn klacht niet doorgevoerd was!! Heel vreemd want ik heb veel mailverkeer gehad met twee verschillende personen! Uiteindelijk afgelopen week nieuwe lampen (die ik had kwam blijkbaar niet meer op voorraad of zou weer WEKEN duren) binnen, let op mijn woorden: Vanaf JULI 2021 bezig geweest!!
Mij werd verteld de defecte lampen in de doos van de nieuwe lamp te kunnen retourneren. Nou, de doos van de nieuw lamp past maar 1 glazen bol in ipv 4 stuks die ik heb! Ik ga niet op zoek naar grote dozen incl bubbelfolie om de lampen op te sturen! Niet mijn fout! En nogmaals ik ben hier vanaf JULI mee beziggeweest!!
Klachten DIRECT in behandeling nemen!!
Reactie LIVIN24:
Beste Steffie,
Wij schrikken enorm van deze slechte beoordeling. Als bedrijf is onze leverbelofte ontzettend belangrijk en daarom zou ik graag persoonlijk met u in contact komen om te kijken wat er allemaal is misgegaan.
Zou u uw case, ordernummer en contactgegevens willen mailen naar klantenservice@livin24.com t.n.v. Joëlla dan pak ik de case direct op en kom ik graag met u in contact om naar een oplossing te kijken.
Ik hoor graag van u!
Joëlla van Livin24