Vier stoelen besteld en inderdaad de dag erna geleverd.
Helaas blijken de leuningen die gemonteerd moet worden niet in de juiste hoek te staan waardoor ze dus niet passen op de stoel. Klantendienst gebeld en die gaf toe dat met dit model stoel meer problemen waren.
Echter moet ik eerst beeldmateriaal maken en uploaden naar de firma Livin24 eer ze genegen zijn om de stoelen om te ruilen !
Na mijn frustratie geuit te hebben dat het al vervelend is dat een product met gekende problemen uitgeleverd wordt aan nietsvermoedende klanten en dan nog eens de bewijslast bij de koper te leggen omdat dat "beleid" is van de firma vind ik onacceptabel en heb dan ook direct de koop ontbonden ...
Helaas is hun retourbeleid wel dat je deze onmogelijke formaten dozen ( alles komt gedemonteerd aan bij je...) ZELF naar PostNL of DHL moet brengen..!
Dus niet zoals bij normale bedrijven dat het ook netjes opgehaald wordt na een fout die zij notabene maken !! ( BOL.com doet dat wel bijvoorbeeld..)
Leuk !....met de scootmobiel !...
Vriendelijkheid/ empathie jegens klanten verbeteren.
Producten met gekende problemen NIET alsnog proberen te verkopen !!!
Reactie LIVIN24:
Beste A.J. Van Zanten,
Wij schrikken enorm van deze slechte beoordeling. Als bedrijf is klantvriendelijkheid en een juiste levering ontzettend belangrijk en daarom zou ik graag persoonlijk met u in contact komen om te kijken wat er is misgegaan.
Helaas kan ik geen conversatie terug vinden over het bovenstaande. Zou u uw case, ordernummer en contactgegevens willen mailen naar klantenservice@livin24.com t.n.v. Joëlla dan pak ik de case direct op en kom ik graag met u in contact om naar een oplossing te kijken.
Ik verneem graag van u!
Groet,