van Stiphout

Mooie spullen tot ze kapot zijn, dan kan je ze weggooien. Stof van onze Duettes laat na 4 jaar los. Op de vraag of daar iets mee gedaan kan worden krijgen we alleen een standaard (geautomatiseerde) mail met verwijzing naar de dealer. Expliciet verteld dat deze gestopt is met Luxaflex, mede vanwege slechte service maar toch worden we daar naar toe verwezen. Op onze reactie dat het antwoord niet echt passend is op onze vraag krijgen we nogmaals exact dezelfde mail !! Wij verlangen echt geen nieuwe Duettes maar een beetje meedenken of reparatie hadden we toch wel verwacht nadat we voor heel veel geld ons gehele huis voorzien hadden met deze Duettes. Voor ons geen Luxaflex meer en meteen onze eerste review ooit, gewoon omdat deze service en reacties zwaar bagger zijn.

Reactie Luxaflex Nederland:

Excuses want dan is er hier iets niet goed gegaan in de verwerking van uw mail. De klacht die u noemt mag niet voorkomen en we herstellen dit graag voor u en dat had ook het antwoord moeten zijn. Wilt u zo vriendelijk zijn de betreffende mail en uw contactgegevens te sturen naar socialmedia(A)luxaflex-nederland.nl. Nogmaals oprechte excuses en we zien uw mail graag tegemoet. ^TV

Score voor Luxaflex Nederland: 1/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Duettes