Metalura

Het intake gesprek was voldoende waarbij ik duidelijk mijn (extra) wensen kon aangeven. Na het definitief bestellen ging het echter een stuk minder. Gemaakte afspraken over terugkoppeling werden niet nagekomen met als gevolg dat de door mij aangegeven wensen niet goed werden doorgevoerd. In het servicetraject wat daarna volgde (via telefoon en email) lukte het niet om nader tot elkaar te komen. Uiteindelijk ben ik naar Metalura zelf gegaan en is in een persoonlijk gesprek de hele situatie doorgenomen en is toegezegd dat e.e.a. gecorrigeerd zal worden. Dat is toen ook goed uitgevoerd door de servicemonteur, hulde aan deze man!

Zodra de klachtprocedure werd ingevuld door een 1-op-1 gesprek is het beter om tot een oplossing te komen.
De bij mij langsgekomen servicemonteur is kundig en weet duidelijk waar hij mee bezig is.

Reactie Metalura:

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw feedback. We vinden het vervelend dat in het proces niet alles naar wens is verlopen. Onze excuses daarvoor. We zijn blij dat u tevreden bent met het uiteindelijke resultaat. Uw verbeterpunten en/of tips zullen wij intern meenemen.
Metalura

Score voor Metalura: 3/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja