Miky.nl

melgert

Ik heb een nieuwe Microsoft 640 Xl bij uw firma gekregen i.v.b.met een verlenging van een abonnement daar is nog steeds
ondanks omruilringen van 5 verschillende telefoons nog steeds geen goede blue tooth ontvangst mijn ei nummer is zelfs onbekend bij de afzender tmobile kan hem wel door hen laten opsturen voor reparatie maar als je steeds een zogenaamde
nagekeken telefoon ontvangt en geen garantie dat ik mijn zelfde terug krijgt is mijn vertrouwen ver weg van T mobile Ze weten Daar nergens van alleen hoe ze dubbel moeten ontvangen en niet door geven dat je voor zogenaamde gratis nummers toch afteraf moet betalen heb de reparatie afdeling van deze firma benaderd en kunnen de zogenaamde gerepareerde telefoons niet traceren dus wie belazerd nu wie. vriendelijke groet ( de eerste keer bij miky liep goed met mijn samson s3 nooit last bij dit toestel alleen maar geouwehoer) ze hebben me geprobeerd te helpen bij u bedrijf maar ze zijn van een koude kermis thuis gekomen ik zou maar afscheid van t mobile nemen er zijn al aardig wat telefoon bedrijven die T mobile afgestoten hebben dat willen ze zelf waarschijnlijk.

Tips en verbeterpunten voor Miky

toestel opzichzelf is makkelijk te bedienen alleen downloads stopt en start niet meer op dan programma ophalen
op de site en opnieuw installeren dan draait het weer goed alleen blue tooth blijft slecht zowel ontvangst als zenden uw collegaas konden me niet goed verstaan en ik viel weg als ik direct belde dan was het wel goed volgens een ervare meneer van t molbile kon het een bug zijn en had ik al gelijk een nieuwe moeten hebben bij het derde toestel en geen vervangende.

Reactie Miky.nl:

Beste meneer Melgert,
Ik vind het vervelend om te lezen dat uw toestel nog steeds niet naar behoren functioneert.
Ik zal telefonisch contact met u opnemen om te kijken of ik nog iets voor u kan betekenen.
Nina
Miky klantenservice