Ben momenteel zeer ontevreden!!
Via e-mail 2 mei 2014 naar Miky onderstaand gestuurd:
"Enkele weken geleden heb ik een Samsung 4 mini besteld met een bijbehorend abonnement. Het product is inmiddels geleverd, maar ik heb het nog niet in gebruik.
Ondertussen heb ik op uw website en via reclamecampagnes langs de weg een aanbieding gezien die meer bij mijn belgedrag past. Namelijk de Samsung 4 mini met minder dan 300 belminuten.
Toen ik bestelde was 300 bel minuten de enige optie. Kan ik het contract nog aanpassen naar: 500 mb; minuten 150 sms 250?"
Antwoord Miky: "het is voor ons niet mogelijk het contract aan te passen."
Dit antwoord is voor mij nogal onbevredigend! Mijn huidige contract is nog niet afgelopen en het nieuwe nog niet ingegaan dus ik begrijp niet waarom dit niet aangepast kan worden. Toen ik het contract verlengde, was de mogelijkheid van Samsung 4s mini alleen met 300 belmin.Dit is voor mijn belgedrag veel te veel. Twee weken later zag ik een grote reclamencampagne dat de Samsung mini met 90; 120; of 300 belmin gekozen kan worden. Aangezien mijn contract nog niet ingegaan is neem ik aan dat dit nog aangepast kan worden. Maar GSMtopdeals kan/wil dit niet doen.
Mocht dit niet aangepast kunnen worden dan ga ik na deze contractperiode nooit meer in zee met GSM topdeals/ T- Mobile.
Tips en verbeterpunten voor Miky
Nog niet in gebruik.