Ik ben wel te spreken over de communicatie met het bedrijf. Maar wel gematigd met mijn review. Zeker als consument is het geen leuk gevoel dat je mogelijk te veel hebt betaald voor een cadeau. enkele dagen na mijn bestelling is het met €10 in prijs is verlaagd. Dit versterkt mijn eerder gevoel dat wij in NL te veel betalen voor onze aankopen vergeleken met de US. Winkels als XXX zorgen voor een grote concurrentie en als men boven een bepaald punt heen is maken de 20% douane kosten ook niet meer uit..
Maar ik kan deze winkel wel aanraden voor mensen die snel een cadeau willen bestellen. Let wel er zijn verschillende verzend methodes met hun prijskaartje..
Zou ik bij deze winkel weer mijn aankopen doen? Ik ben een echte internet shopper..en beschouw "the movie Store" als een van de winkels in mijn winkelstraat..Maar ik zal in de toekomst wel goed op de prijzen letten..
Al met al ok..

gemakkelijker bestellen vannuit een adres. Een van de weinige adressen in NL waar men movie gerelateerde cadeaus kan kopen.

scherpere prijzen. Betere indicatie van de bezorg tijd. Misschien wel gratis bezorging gezien men een premium NL prijs betaald lijkt bezorging boven een bepaald bedrag onnodig. Zoals vele andere winkels dat doen bv na €25

Reactie Moviestore.nl:

Beste Klant,
Zoals vermeld had u het laatste exemplaar wat ik zelf nog op voorraad had staan.
Een week later kwam mijn leverancier met een speciale zomer-aanbieding waardoor ik deze dus goedkoper kon aanbieden.
Ik heb dus niet mijn eigen voorraad na een week in de aanbieding gedaan maar de nieuwe voorraad.
Ondanks dat ik het niet verplicht was heb ik u toch een restitutie aangeboden.
Wat betreft de prijzen bij de XXX winkels in Amerika, ik wou dat ik daar in mee kon gaan maar helaas, ik ben maar een kleine zelfstandige dus dat gaat helaas niet.
Dit geld ook voor de gratis verzendkosten boven het voorgestelde bedrag van € 25,00.
Ook onmogelijk tenzij ik de prijzen verhoog en dat is niet de bedoeling ;-)
Ik bedank u voor de feedback.
Met vriendelijke groeten,
Klaus Lucas
The Movie Store

Score voor Moviestore.nl: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
ted talking plush figure unrated 60 cm