Mix-Nails & More

Behulpzaam

Altijd bereikbaar

Levertijd te lang. Zoek opdrachten niet optimaal, alles moeilijk te vinden, werkt niet. Teveel producten en rommelig. Afther pay, werk niet! Weinig kortingen voor vaste klanten die jaren komen.

Reactie NagelProducten.nl:

Beste Marta,
Onlangs heeft u een aankoop bij ons gedaan en een review geschreven over onze shop, waarvoor nogmaals onze dank.
Wat ontzettend jammer dat u zo reageert. U bent al meer dan 10 jaar klant en dit hebben we nog nooit van u gehoord.
De levertijden zijn bij Postnl op dit moment soms wat langer ivm de corona Dit staat ook in het afrekenscherm bij ons vermeld. Hier hebben wij helaas geen invloed op. De pakketten gaan bij ons in 99% van alle bestellingen dezelfde dag nog weg.
De zoekopdrachten werken zoals ze horen en hier zijn we iedere dag mee bezig om te optimaliseren. Wij staan open voor specifieke zoekopdrachten maar kunnen ons niet vinden in de zoekopdrachten die u bedoelt.
Afterpay werkt alleen op het moment dat Afterpay u als klant goed keurt. Wanneer Afterpay u geen krediet geeft wordt deze afgekeurd. Hierin hebben wij geen invloed.
En wij hebben verschillende leuke acties waar u ook altijd van profiteert met de korting zoals wij hebben kunnen zien in de bestelhistorie.
Wij kunnen met de feedback altijd veel doen maar in dit geval kunnen wij ons hier niet in vinden. Wij doen iedere dag ons uiterste best om klaar te staan voor iedere klant.
Daarnaast geeft u ons aan dat u eigenlijk wel tevreden bent dus dat is erg tegenstrijdig.
Miranda Steggink
Nagelproducten.nl

Score voor NagelProducten.nl: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
CND