Slecht
Wat zijn de sterke punten van Naturaplaza?
Verbeterpunten of tips?
ik bestel een grote hoeveelheid, vervolgens sturen jullie mij dezelfde houdbaarheids datum die veel te dichtbij ligt. Dus kan ik het niet gebruiken. Als ik het dan retour stuur weigerd Naturaplaza de verzendkosten te vergoeden. niet netjes en vere van klantvriendelijk. Reactie van Naturaplaza;'' Waarom vraagt u vooraf niet naar de houdbaarheids datum'.'' Naturaplaza legt hiermee hun fout gemakshalve bij de klant.
Reactie Naturaplaza:
Geachte heer,
Dank voor uw reactie en het schrijven van deze review. Het bestelde product waar het omgaat is Ashwagandha Poeder met een THT tot en met November 2023 (18 maand) in onze optiek en met name voor voeding een houdbaarheid die top is! Zoals u weet is voeding in principe uitgesloten van het retourrecht - maar waren we gelukkig zo flexibel om de gesloten verpakking toch retour te nemen. Aangezien het geen fout vanaf onze kant is geweest zijn inderdaad de retourkosten voor u - zoals duidelijk staat beschreven in onze voorwaarden.
Daarnaast stelden wij uw vriendelijkheid jegens mijn collega aan de telefoon zeer op prijs.