De modulen communicatie had ik gewild dat er fysiek lessen zijn, maar doordat te weinig cursisten er waren, waren de online lessen gegeven.
ik vind dat ik niet voldoende persoonlijke begeleiding heb gekregen, en niet voldoet aan mijn verwachting. vooral bij de begeleiding van de adviesopdracht ( scriptie) en communicatie.
Bij de adviesopdracht was de docent goed te spreken, maar hij ging meer ook over de communicatie; terwijl het eigenlijk over hoe we de schriftelijke opdracht moesten schrijven; hoe we de structuur moesten opstellen van de opdrachten, en hoe we de bronnenlijst opstellen etc., deze waren niet aan boord gekomen.
Bij de communicatie module is de eerste aangestelde docent niet geschikt, er waren 2 lessen die we niet veel aan hem hebben gehad, daarna kwam een andere docent die 3 lessen in 1 les moest doen.
Bij de theorieën lessen van strategische arbeidsvoorwaarden was de docent goed, en deze ben ik wel tevreden.
Verder is de opleider te veel geleund op de ICT communicatie i.p.v.. meer persoonlijke begeleiding. Ik heb gevoel dat de opleider alleen maar een manier zoekt om de kosten te verlagen, ook als het ten kosten van de klantvriendelijkheid.

Reactie NCOI Opleidingen:

Wat jammer om te lezen over je ervaringen. Mocht je een klacht willen indienen betreffende deze kwestie dan willen we je adviseren om het contactformulier op onze e-connect pagina in te vullen en te versturen. Een van onze studiebegeleiders kan je dan verder assisteren. Het is ook mogelijk via één van onze social media kanalen, indien wij je verder mogen assisteren.
NCOI Opleidingen

Score voor NCOI Opleidingen: 2/5