Djamilla

Zeer slechte ervaringen met NCOI, met betrekking tot zo goed als alle onderdelen van mijn opleiding maar op communicatie scoort NCOI echt bedroevend slecht. Je betaalt grof geld voor een Masteropleiding, maar als je een vraag of probleem hebt geven ze niet thuis. Mailen hoef je niet eens te proberen, je krijgt toch niets terug. Je hoeft er ook niet op te rekenen dat je (zoals beloofd) teruggebeld wordt met een antwoord op je vraag, je hoort gewoon nooit meer wat van ze. Zelf nogmaals terugbellen betekent doorgaans terug bij af en weer van vooraf aan opnieuw. Welgeteld één van de 7 modules is klassikaal gegeven (de eerste), voor de rest van de modules zit je opgescheept met virtual classroom in Vitero. Ik heb nog nooit eerder docenten zo zien klungelen met een virtueel platform, wat een slecht systeem is dat. Dit zegt meteen ook wel wat over het niveau van de docenten.

Zou ik deze opleiding en opleider aanraden? Never nooit niet.

Reactie NCOI Opleidingen:

We vinden het jammer dat je niet tevreden bent over de opleiding en onze organisatie. Als je een klacht wilt indienen over de opleiding, kun je het contactformulier op onze e-connect pagina invullen. Onze studiebegeleiders staan klaar om je te helpen. Je kunt ons ook via social media contacteren als je nog vragen hebt.
NCOI Opleidingen

Score voor NCOI Opleidingen: 2/5