Ik ben tevreden over de organisatie van boeken, locaties en de opzet en inhoud van de online modules. De begeleiding door docenten is heel verschillend. Er zijn docenten die echt met plezier lesgeven en ondersteunen en anderen geven weinig thuis of dragen niets bij aan vragen die ik stel. Ik heb het idee dat ik het merendeel op eigen kracht heb moeten uitzoeken. De inhoud van de specialisatie kinderpsychologie en pedagogiek en de afstemming van de opdrachten erop is teleurstellend en echt niet genoeg voor een baan in die richting. Je moet echt ondernemend zijn om iets met deze opleiding te kunnen doen. Ik irriteer me er ook vreselijk aan dat bijna standaard in de geestelijke gezondheidszorg en hulpverlening om de opleiding social work wordt gevraagd of om een WO opleiding psychologie. Kwalijke zaak, want inhoudelijk denk ik dat toegepast psycholoog op meer manieren inzetbaar is.
Reactie NCOI Opleidingen:
Hartelijk dank voor je review, Joyce! We vinden het belangrijk dat je tevreden bent met onze service, en jouw feedback helpt ons hierbij.
NCOI Opleidingen