Het was veel qua inhoud, gemiddeld 8 uur huiswerk per week. Vrij pittig dus voor een jaar lang. Maar het is het o zo waard geweest, ik vind het super interessant, past heel goed bij de praktijk, De reader van Personeels beheer en ontwikkeling vroeg ik mij wel eens af of de stof uit 2014 niet verouderd was en of het zoveel moest zijn. De eerste docent vond ik het beste en de leukste interactie hebben met de groep, dan de tweede op tweede plaats en de derde op de laatste plek. De docent is wel van belang om ezelsbruggen, praktijkverhalen te vertellen waardoor het beter blijft hangen en de eerste deed dit het beste. Dan buiten de huiswerk uren ook nog de 56 lesuren, maar gelukkig met de werkgever dat ik deze terug heb gekregen in vrije tijd om te leren voor mijn examens. Het boek van peter jacobs , zal nog veel gebruikt gaan worden en ook gesprekken in de organisatie, fijne leerboeken met veel handige tips en stappenplannen waarmee ik in de toekomst hoop vooruit te komen.
Ik hoop dat ik slaag 21 maart, en geen herkansing hoef te doen. Goede ervaring met NCOÏ en ik raad het collega's ook echt aan om deze opleiding ook te doen. Ben erg enthousiast.

Reactie NCOI Opleidingen:

Bedankt voor het achterlaten van je feedback! We zullen dit intern met ons meenemen ter verbetering van de kwaliteit en service!
NCOI Opleidingen

Score voor NCOI Opleidingen: 4/5