Goedendag.
Afgelopen zaterdag hadden ik en mijn zoontje van 5 een bij de kappersacademie te Amersfoort.
We hadden een aantal weken geleden ook Samen een afspraak om de zelfde tijd zodat we ook weer tegelijk klaar zouden zijn
Alleen werd ik wel meteen geholpen maar onze zoon toen niet. Die moest een kwartier wachten waardoor ikzelf op een gegeven moment al klaar was en ik dus moest wachten totdat mijn zoontje klaar was. Er bleek een aantal leerlingen met pauze te zijn en niet op tijd weer terug van pauze. Dat kan gebeuren alleen kon er door de aanwezige begeleider geen excuus of sorry vanaf.
Bij het laatste bezoek hadden we ook op dezelfde tijd een afspraak, en gebeurde precies hetzelfde, nu moesten we allebei een half uur wachten totdat er iemand was die ons kwam knippen nadat ik had aangegeven om expres vroeg te zijn gekomen ivm de Sinterklaas optocht waar we met ons gezien heen wilden gaan. Gelukkig werden we toen sneller geholpen maar weer kon er geen excuus vanaf vanuit de leiding. Aan de leerlingen ligt het echt niet. Ze knipten netjes en vroegen elke keer of het naar tevredenheid was. Het is jammer dat de begeleiders laks met klanten omgaan wat mij tegen staat.
Mvg J Holwerda
Na aan te geven werden we geholpen