Bent u tevreden over uw kapsel?
Toezicht tijdens de behandeling
Advies voor uw haar
Ontvangst
Wens van de klant
Sfeer in de kapssalon
Wachttijd

mevrouw Rademaker

Ik heb 2 ervaringen (ik was voor het eerst in de kappersakademie). Beide ervaringen waren goed en ik kom ook zeker terug:
1. Knippen op dinsdag 29 sept. De ontvangst bij de receptie was vriendelijk. Knippen ging technisch goed, de student vroeg hulp als nodig, dat is vertrouwenwekkend. Over de communicatie: ik vond het prettig dat we niet de hele tijd hoefde te praten. Daarnaast was het eerste moment, de begroeting, wat mij betreft niet fijn. De studente keek me niet aan, zei niks en zette haar kapperskoffer op de balie. Als klant voel ik me dan niet zo welkom. Ik moest nogal mijn best doen om oogcontact en een antwoord op mijn 'goedemorgen' te krijgen. De studente maakte een scheiding in het midden.....toen ik zei dat ik mijn scheiding opzij heb (misschien maakt dat uit voor het kapsel? dacht ik), was haar antwoord was 'dat maakt niet uit'..... dat klinkt voor mij onverschillig en getuigt van weinig belangstelling voor de klant. Mogelijk was zij zenuwachtig? Mijn haar zit heel goed.
2. Als model voor het verven van mijn haar: leuk om te zien hoe zorgvuldig de lerares les gaf.......technisch heel goed. De communicatie van de lerares naar mij toe was heel vriendelijk maar naar de leerlingen toe vond ik haar houding nogal onvriendelijk......dat verbaasde me want ikzelf vond haar heel vriendelijk. Ik verf mijn haar nooit en vind het resultaat er mooi uitzien. Receptie: naast de prettige ontvangst vond ik de afhandeling ook heel klantvriendelijk. Ik had shampoo gekocht en pakte de flacon bij het dopje vast.....dopje bleek los te zitten....dus viel de flacon op de grond....met geknoei van shampoo als gevolg. Dat werd heel adequaat en aardig opgepakt......ik kreeg meteen een nieuwe flacon.

Regels corona worden goed in acht genomen.....heel fijn. Verzorgde ruimte. Technisch knippen en verven was heel goed.

Score voor Nederlandse Kappersakademie: 3/5
Beveel je de kapsalon aan? Ja
Soort behandeling: twee behandelingen: 1. knippen en 2. als model voo...