Ruben Kleinjan

Online lesmateriaal is erg handig als voorbereiding op de les zelf, maar ik was nog niet in staat om te slagen volgens de oefenexamens van Nutheorie. Tijdens de les werd door Job en Joost duidelijk verteld over alles wat je moet weten voor je theorie-examen, inclusief vergelijkbare foto's die je ook te zien krijgt bij het CBR. Dit was niet alleen handig voor het examen, maar ook voor in de praktijk. Na de les heb ik nog mijn resterende twee oefenexamens gemaakt en ben ik voor beide eenvoudig geslaagd. Ook ben ik makkelijk geslaagd voor mijn theorie-examen, waarvoor ik maar twee fouten had bij de gevarenherkenning die ik niet had ingevuld door gebrek aan tijd.

Ervaringen training

Score voor NuTheorie.nl: 5/5
Beveelt u dit bedrijf aan Ja
Gevolgde training: