NXXT

Kwaliteit & kennis rij-instructeur
Bereikbaarheid
Lesauto

Mackaaij

Kort samengevat ontbrak het aan regelmaat en goede uitleg. We hebben wegens omstandigheden met twee rij-instructeurs gewerkt. De eerste kwam vanaf de eerste dag (ruim) te vroeg, te laat of niet opdagen en hield rookpauzes tijdens de rijles. Met beiden konden we niet verder dan een week vooruit plannen waardoor er uiteindelijk geen continuïteit in de lessen was. Bij het overstappen gaf de nieuwe instructeur aan dat bepaalde handelingen verkeerd zijn aangeleerd. Daarnaast kwamen wij als ouders er ten tijde van het examen achter dat voertuigkennis en een deel van de bijzondere verrichtingen niet aan bod waren geweest. NXXT is een franchise-constructie, als je gedoe hebt met een rij-instructeur kan een andere rij-instructeur je niet uit coulance tegemoetkomen (dan zou de nieuwe inkomsten mislopen om fouten van de vorige te voorkomen). Ik zou deze rijschool niet aanbevelen.

Wie is je rijinstructeur?

Rob Stom

Reactie NXXT:

Wat vervelend dat u een slechte ervaring heeft opgedaan maar we hebben het ook opgelost door uw dochter over te plaatsen naar een andere instructeur en is ze inmiddels in het bezit van het zo fel begeerde roze pasje!
De planning van Rob is inmiddels weer helemaal op orde. Hij is een tijdje ziek geweest en heeft wat minder kunnen lesgeven.
We wensen uw dochter heel veel veilige kilometers toe.

Score voor NXXT: 1/5
Zou je NXXT aanbevelen? Nee