Artikel goed ontvangen maar weet niet hoe het werkt. Geen nederlandstalige handleiding (alleen in het chinees !!)
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling
Reactie OnlineCameraShop.NL:
UPDATE!
Beste Anoniem,
Na circa 5 weken emailen en bellen hebben wij nog steeds geen contact kunnen krijgen.
Wij maken ons nu zorgen, want we hebben hier een minder goede review en dat zit ons erg dwars, het is namelijk al onwijs moeilijk om een hoog rapportcijfer te krijgen.
Wij hebben ook geen idee, waarom u gene contact met ons wilt opnemen, we krijgen van u GEEN kans om dit netjes op te lossen, wij wachten nog 1 week op uw reactie.
Daarna gaan wij contact opnemen met de feedbackcompany, misschien dat feedbackcompany contact met u kan krijgen.
Nogmaals wij zijn geen slecht bedrijf dat denkt aan zakken vullen, wij willen u graag helpen, want zo moeilijk is het allemaal niet, maar dan moet u wel contact opnemen....
Beste Anoniem,
Wij proberen u al 2 weken te bereiken, maar tot op heden geen succes en niemand belt ons terug.
Ook op onze email totaal geen enkele reactie....
Volgens de bestelling hebt u een spy camera gekocht, over het algemeen zijn ze allemaal voorzien van een Engelse zijde, moet wel de handleiding omdraaien. En voor de producten waar geen handleiding inbegrepen is, daar maken we dan zelf een handleiding van.
Wij willen u graag verder helpen, want zo moeilijk is het niet maar dan moet er wel iemand van jullie contact opnemen anders kunnen we weinig service aanbieden.
Bij deze nogmaals, neem AUB zo snel mogelijk contact met ons op, zodat er een oplossing kan komen. Wij wachten op uw reactie.