PenStore

GEEN! HET BEDRIJF VAN MIJN ECHTGENOOT, DE HEER MEINDERT MUNNIK ( GMAIL) IS VIJF JAAR GELEDEN GESTOPT. ONZE VILLA VERKOCHT IN WEZEP EN EEN APPARTEMENT IN DEN BOSCH GEKOCHT! LIEFS, HENRIËTTE

Prima ervaring! Puntenslijper online besteld met mijn iPhone 6 Silver Safari Apple ID en App ING. Volgens mij heeft ING mij op gmail geplaatst en ik heb als vrouw met mijn meisjesnaam Swartz en mijn Franse voornaam Henriëtte Safari. Mijn echtgenoot is vijf jaar geleden gestopt met zijn bedrijf, dus ik ook! Ik was toen 57 jaar, ik ben van 17 oktober 1959. Snelle levering en heel goed verpakt! Ik heb geen mooie pennen, ik heb wegwerp pennen en ik krijg soms pennen bij mijn online bestellingen. Ik heb meer als 60 webshops op mijn iPhone 6 Silver Safari Apple ID en MacBook Pro Safari Apple ID. In meer als 30 jaar verzameld en elke keer komt er weer een webshop bij of valt er weer één af!
Liefs uit Den Bosch, Mw.Henriëtte W.C Swartz B.Ed
Een geboren en getogen Rotterdamse met Indische roots, een mix van Duits, Frans, Engels, Spaans en Portugees met beide ouders uit Voormalig Ned-Indië. Rooms -Katholiek en Feministe. Zie mijn foto op Trustpilot!
Bachelor of Education, 14 jaar lerares basisschool bovenbouw katholiek onderwijs, afgestudeerd met tekenen en aardrijkskunde, Pabo Thomas More Rotterdam, 12 juni 1981.
Inval juf Rotterdam ( RVKO) 1981 -1983 en lerares, Remedial Teacher St.Jeanne d'Arcschool van groep 6,7 en 8 in 't Harde, waar mijn echtgenoot was gelegerd. Ik was lerares van 1986- 1998, het was een Daltonschool ( Katholiek Onderwijs)
Eigen bureau gehad in interieuradvies en tuinontwerp.
Hogeschool Hotelmanagement ( NTI en Stenden) Hotel Pauwenhof Maastricht.
Studente Kunstgeschiedenis UvA.
H.W.C Swartz op mijn collegekaart ( Henriëtte Wilhelmina Cornelia)
Verstuurd vanaf mijn MacBook Pro Safari Apple ID ( al 7 jaar!) ( iCloudMail) en mijn iPhone 6 Silver Safari Apple ID

Snelle levering, goed verpakt! Ik heb een DHL en een PostNL App op mijn iPhone 6 Silver Safari Apple ID

Score voor PenStore.nl: 5/5
Zou je PenStore.nl aanbevelen? Ja