Vanmiddag twee extra All-In-House pakketten opgehaald in uw winkel. Het was helaas een hele slechte ervaring.
Betreffende medewerker was naar mijn mening niet representatief (rochelend kuchen, stinkend naar de rook) en gaf mij niet de indruk de All-In House pakketten aan mij te willen leveren. Toen ik aangaf de pakketten ook bij een ander filiaal op te willen halen, ging hij toch maar het magazijn bellen aangezien de pakketten niet in de winkel voorradig waren.
Gelukkig waren ze daar wel voorradig. Omdat het magazijn aan de overkant van de weg is, zou je denken dat de pakketten dan even naar de winkel worden gebracht. Maar nee hoor, ik moest ze zelf ophalen! De uitleg hoe daar te komen, was summier en kortaf. Aldaar aangekomen werd ik nog twee maal doorgestuurd voordat ik eindelijk bij de juiste deur was aangekomen en de pakketten mij aangereikt werden. Dit overigens door wél een zeer vriendelijke meneer die, na mijn verhaal aangehoord te hebben, zijn excuses aanbood voor deze gang van zaken. Helaas kon dit mijn slechte ervaring niet meer goedmaken.....
Bij het uitzoeken van onze meubels heb ik gelukkig ook kunnen zien dat er ook bekwame medewerkers in dienst zijn bij Profijf
zie beschrijving.