M. Terlouw

Over het algemeen positief. Het bezorgen was niet helemaal top. Omdat de bezorging vroeg plaatsvond en wij nog niet op het afleveringsadres woonden heeft de chauffeur 5 minuutjes moeten wachten. Hier was hij niet erg tevreden over en liet dat ook blijken. Aflevering zou moet plaatsvinden op de eerste verdieping. Toen het over de trap niet lukte hielden de mannen het wel voor gezien. Ik gaf aan dat er meer verhuisd was vanaf de laadklep van de vrachtwagen kun je prima iets aangeven over het balkon. De chauffeur gaf aan dat hij een leenvrachtwagen had en dit niet wilde doen. Ik heb me er maar bij neergelegd en uiteindelijk zelf, met hulp van anderen, de bank op zijn plek gekregen. Echt blij met het optreden van beide heren was ik niet!

de keuze mogelijkheden met de bankstellen viel op. De verschillende armleuningen enz. Leuke formule.

verkoopster in de winkel kon nog niet erg overweg met het nieuwe computersysteem. Misschien beter opleiden hiervoor? Voor de rest aardig behulpzaam personeel

Score voor Profijt Meubel Capelle a/d IJssel: 3.5/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Ja
Aangekocht product: 3 zitter bank