Verkoop is heel goed en geslepen, afhandeling kan veel beter voor dit geld!
verkoop is zeer sterk
geen mogelijkheid om te laten bezorgen, je moet zelf de meubels ophalen en in elkaar zetten. Dit, terwijl ze toch echt niet de goedkoopste winkel zijn! Aftersale kan dus ECHT verbeterd worden! Voor ons in ieder geval een reden om niet aan te bevelen of terug te komen.
Reactie Profijt Meubel Doetinchem:
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Spijtig om te lezen dat u ons niet aanbeveelt en wij u als klant zijn verloren. Fijn dat u aangeeft dat u de verkoop als prettig heeft ervaren.
We hebben bewust gekozen voor een afhaalformule, het voordeel is dat u de artikelen snel in huis kunt hebben en u niet hoeft te wachten op een bezorgservice. Bezorgen is bij ons een mogelijkheid, dit brengt te allen tijde extra tijd en kosten met zich mee die wij onze klanten willen besparen. Het vervoeren van de goederen komt in het gesprek tijdens de verkoop altijd aan bod, zodat u uw wensen kunt benoemen. Uiteraard kunt u altijd bij ons informeren naar de mogelijkheden, mocht zelf vervoeren van de artikelen niet wenselijk zijn.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u ondanks uw negatieve ervaring weer te mogen verwelkomen in onze winkel. De koffie staat altijd voor u klaar!
Vriendelijke groet,
Het team van Profijt Doetinchem