Ik ben niet tevreden. Ik had een eethoek en salontafeltjes gekocht en betaald. Bij afhalen was de eethoek compleet, maar de salontafeltjes waren door een fout niet aanwezig. Bij bezoek aan het filiaal in Doetinchem heb ik gekeken naar een alternatief voor de salontafeltjes. Dat was er maar die waren €10 duurder. De verkoopster was echter niet bereid om mij die voor de prijs van de andere tafeltjes mee te geven, als tegemoetkoming voor het ongemak. Toen heb ik mijn geld teruggevraagd.
Ook een nadeel vind ik dat als ik voor €80 all-in-house betaal, ik dit zelf moet doen thuis. Zo hebben jullie geen controle over hoe dit gebeurt en of het goed gebeurt. Groot nadeel met een hoge prijs!
Betere klantvriendelijkheid
Reactie Profijt Meubel Doetinchem:
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Vervelend dat de salontafeltjes die u besteld had niet beschikbaar waren.
Fijn dat u uw geld retour heeft mogen ontvangen voor de eerst bestelde keus. Jammer dat ons aangeboden alternatief niet aan uw wensen heeft voldaan.
Het zelf aanbrengen van de vlekkenbehandeling is een bewuste keuze, het voordeel hiervan is dat we de prijzen aantrekkelijk kunnen houden. Zodra artikelen vanuit de leverancier behandeld worden, houdt het natuurlijk altijd in dat er extra kosten bijkomen die wij onze klanten willen besparen.
Het aanbrengen gaat d.m.v. een spray die makkelijk zelf aan te brengen is en waar u niet zomaar iets verkeerd aan kan doen. De spray werkt voor een lange periode en hoeft u maar éénmalig aan te schaffen. U heeft voor het bedrag van 39,95 per zitgedeelte een 5 jaar lange vlekkenbescherming.
Wij wensen u ondanks de niet uitgeleverde salontafels veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke groet,
Het team van Profijt Doetinchem