Zie sterkepunten en verbeterpunten/tips.
Winkeluitstaling/advies/klantvriendelijkheid.
Levertijd, verkeerde inschatting. Bezorgkosten extreem hoog. Volgende keer gaan wel daar wel over nadenken, kopen bij Profijt of niet (is nu 25% van de totaal aanschaf). De 4 stoelen konden nu in twee keer gehaald worden, Zwolle---> Hoogeveen v.v. Maar als het om kasten/bankstellen gaat, denken wij nog wel een keer na.
Reactie Profijt Meubel Hoogeveen:
Geachte heer/mevrouw Veld,
Hartelijk dank voor uw reactie en uw beoordeling van Profijt Meubel Hoogeveen. Door uw mening kunnen wij u en anderen op het gebied van assortiment en service nog beter van dienst zijn.
Uw reactie over de uitloop van de levertijd hebben wij intern besproken. De uitloop werd veroorzaakt wegens problemen bij de fabrikant, waardoor wij de genoemde levertijd niet konden nakomen. Voor deze uitloop van de levertijd bieden wij u onze excuses aan.
De hoogte van de bezorgkosten is een vastgesteld bedrag voor een aantal gebieden, waar wij niet van af kunnen wijken. Het spijt ons dat dit voor u te hoog was.
Wij hebben ook andere mogelijkheden op het gebied van bezorging/afhalen, zoals gratis gebruik van onze aanhanger of een externe transporteur. Wij hebben intern afgesproken dat deze mogelijkheden duidelijker worden gecommuniceerd.
Indien dit niet goed is gecommuniceerd met u bieden wij u hiervoor onze excuses aan.
Wij hopen u met deze toelichting voldoende duidelijkheid te hebben gegeven en wensen u veel woonplezier toe met uw nieuwe meubelen.
Met vriendelijke groeten,
PROFIJT MEUBEL HOOGEVEEN