Wij hebben een eethoek en stoelen gekocht, wij wilde wat bredere stoelen met armleuning die stonden niet bij de tafel, achteraf kunnen we ze niet goed tegen de tafel aanschuiven, natuurlijk hadden we er zelf ook op moeten letten, maar een aanwijzing of aandachtspunt van de verkoper had ik wel op prijs gesteld.
klantvriendelijkheid
Bezorgkosten zijn wel erg hoog, er is weinig te onderhandelen over de prijs
Bij 1 pakket misten we een onderdeel, deze moest als laatste gebruikt worden waardoor we er niet eerder achter kwamen, we zijn toen naar de winkel gegaan, dan wordt er gezegd: haal het meubelstuk maar weer uit elkaar en breng het in de originele verpakking terug, terwijl je dat al in elkaar gevouwen hebt om ruimte te creƫren, toen mijn man boos werd, kwam er een andere collega, die voorstelde: om bij een andere winkel te gaan kijken, daar hadden ze het onderdeel, hij kon met de bon naar de winkel gaan, het bedrag werd meteen vergoed, die verkoper was meedenkend, als je een grote tafel besteld hebt en je moet het terugbrengen naar de winkel houdt het in dat je een auto moet huren of weer een boedelbak in Wervershoof ophalen, dit is van de gekken en geen oplossing.