11-2016 een prachtige bank gekocht bij profijt meubel, alleen hier helaas maar kort van kunnen genieten. Begin 2017 merkte wij dat de vlindernaad van de bank helemaal was verzakt en dat de stoffen hoes te groot is voor het kussen van de bank. Hier een aantal keer met ze klanten service over gebeld en deze ook op bezoek gehad ( tot wel 4x) en steeds werd het kussen 'opgeschoven'. Na een slechte recensie te hebben geplaatst werd er weer contact opgenomen en werd er een afspraak gemaakt om het kussen te laten ophalen om het na de werkplaats te brengen. En tot onze grote verbazing zaten er ook al scheuren in de stof. Eenmaal het kussen weer terug te hebben na 2 weken, is het probleem helaas nog steeds niet verholpen. En profijt meubel laat ook niets meer van zich horen.
1-11: klantenservice is geweest, voor wederom het loslaten van de stof bij de naad van 2 kussens . En profijt meubel wil wederom de kussens naar de werkplaats sturen om de loslatende stof te laten maken. en de zakkende naad word niets mee gedaan, want dat was "normaal" . na deze maand is de garantie voorbij en blijven met de een klacht zitten. Kortom slechte service en slechte kwaliteit meubels !!
Betere en snellere oplossingen voor klachten.
Niets.