Medewerkers zijn erg klantvriendelijk en behulpzaam. Er is een ruim assortiment, maar er zijn zeker een aantal aandachtspunten. Zie verder op

Leuke producten

De klant informeren als het product dat besteld is, later geleverd wordt. En niet, zoals in mijn geval, ik er zelf tig keer achteraan moet bellen. En als men er voor kiest om het product te laten bezorger, dan duurt dit ook erg lang voor dat het bezorgd wordt. De mogelijkheden qua bezorgd data zijn minimaal.
En dan wordt het product bezorgd, zet men het product (in dit geval een bankstel) in de woonkamer en zoek het dan verder zelf maar uit. Tevens moet je zelf de textiel beschermer aanbrengen op het product, ook hier was ik niet van op de hoogte.
Je betaald genoeg voor het product en de bezorging en dan toch ontbreekt het nog wel aan een aantal dingen.

Reactie Profijt Meubel Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review! Dit geeft ons de mogelijkheid om ons te verbeteren in de toekomst. Hartelijk dank voor uw complimenten en verbeterpunten!
Spijtig dat uw bestelling meer tijd in beslag heeft genomen dan gepland. Normaliter stellen wij onze klanten hiervan direct op de hoogte, wat hierin is misgegaan zullen wij intern bespreken. Fijn dat u contact heeft gezocht en ons daarbij geattendeerd heeft op de informatie m.b.t. de levering. Bedankt voor uw begrip!
Bezorgen besteden wij uit en brengt altijd extra kosten en tijd met zich mee. Bij de verkoop is een pakketkeuze voor de uitlevering met u besproken en is besproken wat u kan verwachten van onze bezorgers.
Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank!
Team Profijt Zutphen

Score voor Profijt Meubel Zutphen: 3/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Ja
Bankstel