Zeer ironisch deze mail. Op 29 mei hebben we voor bijna 1400 euro aan kasten gekocht. Als het goed is worden de meubels morgen EINDELIJK bezorgd. Na het vele telefonisch contact krijg ik een mail wat m'n ervaring is. Ik ben er even voor gaan zitten. Ik hoop u ook.
Dus op de vraag hoe was mijn ervaring...
Moeizaam en ik zal hier ook nooit meer wat kopen of aanraden aan bekenden. In de winkel werden we geholpen door een mannelijke verkoper die niet z'n dag had en er geen geheim van maakte dat hij er geen zin in had. Na een aankoop van twee kasten van bijna 1400 hebben we een discussie gehad over de bezorgkosten. Erg raar dat jullie die rekenen. Eigenlijk ronduit belachelijk. In de winkel heb ik staan kijken of er een bedrijf is die ze gewoon gratis komt bezorgen. Lowik meubelen doet dit namelijk wel en levert precies dezelfde kasten. Achteraf kan ik alleen maar denken, had ik maar..!
Al vrij snel na onze aankoop werd ik gebeld dat de levertijd later werd. Begrijpelijk.. Corona crisis en hier maak ik ook geen punt van.
Maar goed, het is inmiddels eind augustus en ik heb niets meer gehoord over een eventuele levering, dus neem ik zelf contact op en wat blijkt.. De aangekochte meubels staan al weken in het magazijn.
Er was een mail verstuurd, naar een verkeerd mailadres. Hier ben ik zelf ook debit aan, want dit was mij niet opgevallen in het contract.
Wat ik zeer storend vind, dat niemand het raar vind dat die meubels er nog steeds staan. Er kan wel gebeld worden om te vertellen dat de meubels later geleverd worden, maar even bellen hoe het zit met de betaling en het leveren van de meubels, is een te moeilijke opgave.
Direct na het telefonisch contact betaal ik het resterende bedrag.
Intussen zijn jullie bijna 1400 euro rijker en ik kan na een week opnieuw contact opnemen, omdat ik na betaling niks meer van jullie heb gehoord. 'oh sorry, het hoofdkantoor heeft de factuur goedkeuring niet door gestuurd' binnen 1 a 2 dagen neemt de bezorgdienst contact met u op.
U raadt het al, niet dus. Wederom contact opgenomen en ze zou direct de bezorgdienst bellen. Ik werd teruggebeld en mijn voicemail werd ingesproken, de bezorgdienst neemt nu echt contact met u op.
Afgelopen maandag werd ik gebeld door de bezorgdienst. Eindelijk! Heel erg fijn. Na alle dingen die mis zijn gegaan en het vele telefonisch contact, had ik op z'n minst een telefoontje verwacht om te vragen of er nu wel een afspraak is met de bezorgdienst. In plaats daarvan krijg ik deze mail.
Erg makkelijk, jammer en niet persoonlijk.
Het liefst stuur ik de meubels terug en ga ik naar een zaak waar ik op een professionele manier behandeld wordt.
De verkoopster die ik als laatst aan de telefoon had, was er behulpzaam en begripvol. Ik weet helaas haar naam niet meer, want zij is een goede verkoopster.
De klant hoeft niet als koning/keizer behandeld te worden. Maar wat meer meedenken een veel meer gastvrijheid kunnen jullie nog wel gebruiken.
Reactie Profijt Meubel Zutphen:
Bedankt voor het schrijven van uw review.
Dit geeft ons de mogelijkheid om ons telkens te verbeteren.
Erg spijtig om te lezen dat u door een opstapeling van ongelukkigheden een vervelende ervaring bij ons heeft gehad. Toch prettig om te lezen dat u zich op het eind geholpen heeft gevoeld bij een verkoper van ons.
Wat er precies is misgegaan tijdens de verkoop, nemen wij intern mee. We staan juist bekend om onze klantvriendelijkheid! Wij vinden het vervelend dat u dit niet zo ervaren heeft.
Bezorgen is een mogelijkheid, dit besteden wij uit! Bezorgen brengt altijd extra kosten met zich mee die wij u graag willen besparen.
De wijziging in de planning is gelukkig echt een uitzondering, we staan juist bekend om onze snelle levertijden. Wij vinden het dan ook erg fijn dat u begrip heeft voor de situatie waarin wij nu leven. Normaliter stellen wij onze klanten direct op de hoogte als de bestelling binnen is, spijtig dat dit in uw geval niet is gebeurd. Fijn dat u contact heeft gezocht en ons daarbij geattendeerd heeft over de informatie m.b.t. de levering.
We kunnen het bijna wel de Wet van Murphy benoemen dat ook de bezorging niet volgens afspraak ging. Hier is intern meteen naar gehandeld en gelukkig heeft u inmiddels de meubels thuis staan!
Wij nemen uw opmerkingen en adviezen ter harte en bespreken intern wat er in uw specifieke situatie is misgegaan en hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen.
Wij hopen u ondanks uw vervelende ervaring weer terug te mogen zien in onze winkel, de koffie staat altijd voor u klaar!
Team Profijt meubel Zutphen