Arnold

Hebben mokken besteld en laten bedrukken met ons logo en pennen besteld

Nog tips en tops?

Onze ervaring met pennenland vind ik heel slecht, als er iets niet klopt ligt het altijd aan de klant ennooit aan hun. De eerste bestelling konden ze niet op tijd leveren, beetje onze fout beetje hun fout maar afgesproken dat ze naar een andere drukken gingen, kosten 1 euro meer per mok. Eindresultaat was goed. Twee levering zouden ze meteen in productie nemen, maar dat duurde ook eeuwen toen kregen wij ze eindelijk in huis is de kleur heel anders en veel minder mooi. Dan bel je op krijg je te horen dat het een andere drukker is en de kleuren niet het zelfde kunnen zijn....de kleuren zijn niet een beetje anders maar heel erg anders. Sturen wij een mail dat de factuur niet klopt hoor je maar niks van hun alleen na een tijd dat de factuur betaald moet worden, beetje krom. Als ik mensen pennenland moet adviseren dan doe ik het niet ...wij doen nooit meer zaken met hun.

Reactie Promo2000:

Ik ben mij ervan bewust dat er in het verloop van bovengenoemde bestelling in de communicatie het een en ander is misgegaan. Dat vind ik jammer, ik voel mij hier verantwoordelijk voor. Ik heb de klant hierover tijdens het proces gesproken. Wij hebben als bedrijf veel van deze situatie geleerd.
Toch wil ik het genoemde iets nuanceren.
De eerste bestelling kon niet op tijd geleverd worden doordat een akkoord van de klant op de drukproef te lang uitbleef. Onze (op dat moment nog te onervaren) verkoopster had hier alerter op moeten zijn en eerder moeten bellen om naar het akkoord te vragen.
Op de eerste factuur ontbrak een korting van 15 euro, dat was onze fout. De vraag van de klant hierover is meteen beantwoord en de korting is op de tweede factuur doorgevoerd.
Er is met de klant van te voren duidelijk gecommuniceerd, zowel schriftelijk als mondeling, dat de productie van de mokken, in verband met de tijdsdruk, bij 2 verschillende drukkers zou worden ondergebracht. Dat er kleurverschil door verschillende druktechnieken zou zijn, is heel duidelijk van te voren gemeld.
Eens in de zoveel tijd gaat er bij een klant van alles mis. Dat is vervelend, daar leren wij van. De klant ontvangt van ons een mooi cadeau.
Bart Koster Dir/Eig

Score voor Promo2000: 1/5
Beveelt u dit bedrijf aan Nee