Bank aangeschaft, in de winkel prima geholpen, vriendelijke medewerkers.
We moesten aanvankelijk uitgaan van 7 tot 9 weken levertijd. Aangezien wij op vakantie zouden gaan hebben we regelmatig de verwachte levertijd opgevraagd. Na 9.5 week nogmaals geïnformeerd, toen bleek onze bank zoek. Paar dagen later bleek onze bank geannuleerd te zijn (i.p.v. die van een andere klant).
Opnieuw 6 weken wachten. Wel een compensatiebon t.w.v. 200,- gekregen, deze was niet inwisselbaar op de bank. Opzich netjes, maar er stonden met mij meer mensen aan de kassa met een compensatiebon. Kan natuurlijk toeval zijn.
Al met al hebben we nu een heerlijke bank, ik denk dat het bij alle meubelwinkels wel iets is. Maar 15 weken wachten op een bank vind ik lang. Communicatie/afstemming medewerkers klantenservice kan beter. Vaak zou ik teruggebeld worden maar was het "niet doorgegeven".
Reactie Pronto Wonen Breda:
Beste mevrouw,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling.
Een levertijd van 15 weken is inderdaad erg lang, zeker gezien wij een maximale levertijd van 10 weken proberen te hanteren.
Zoals ik uit uw beoordeling kan teruglezen, is de communicatie binnen het bedrijf niet naar behoren geweest en wil ik u heel erg graag onze excuses aanbieden dat u hier de dupe van bent geworden.
Uiteraard hopen wij u in de toekomst weer terug te zien in onze showroom en hoop ik dat wij u dan aangenaam kunnen verrassen met de verbeteringen die wij zijn doorgaan.
Heel graag tot ziens!
Sofia, Pronto Wonen Breda