Toen ik 3 jaar geleden mijn bank kocht had ik een positieve ervaring met pronto. Afgelopen aankoop een wat mindere ervaring, mede door de retourprocedure.
De meubels moet je ook allemaal nog zelf in elkaar zetten, ik zie de meerwaarde niet t.o.v. een IKEA eerlijk gezegd.
De positieve ervaring had ik wel bij het afhaalmagazijn! De vrolijke meneer was behulpzaam en hielp met mee in de auto laden en hij vond het geen enkele moeite.

Reactie Pronto Wonen Breda:

Beste mevrouw,
Allereerst hartelijk dank voor het schrijven van deze review.
Vervelend om te vernemen dat u de afgelopen aankoop als minder prettig heeft ervaren dan de eerdere aankoop 3 jaar geleden, dit door de retour procedure. Wanneer er voorraad meubelen besteld worden mogen deze binnen 8 dagen mits in de originele verpakking retour gebracht worden echter geven wij hier geen geld op retour maar krijgt de klant een compensatie bon t.w.v. het bedrag. Dit wordt dan ook ten alle tijden met de klant besproken.
Het woonprogramma dat u heeft aangekocht worden gedemonteerd geleverd, deze dient de klant zelf nog te monteren hierdoor kunnen we deze serie dan ook voor een voordeligere prijs aanbieden. Veelal van onze woonprogramma’s zijn bij aankoop al volledig gemonteerd.
Erg goed om te horen dat u tevreden bent over de medewerkers in ons afhaal magazijn.
Hopend u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij ons in de showroom.
Fleur Pronto Wonen Breda.

Score voor Pronto Wonen Breda: 3/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Nee