We waren afgelopen december weer in de Pronto Winkel in Helmond.
In maart 2017 had ik mijn nieuwe bankstel ontvangen waar ik geweldig over tevreden ben.
We wilden weer graag door Melissa geholpen worden omdat die ons de vorige keer zo uitstekend had geadviseerd.
Ze was verrast ons weer te zien en dat ze wederom gevraagd werd door ons.
We kwamen wederom voor een bankstel te bestellen nu voor in de huiskamer van mijn vriend.
We hebben haar de maten doorgegeven en de uitvoering en zij heeft voor ons de offerte gemaakt.
We hebben meteen de knoop doorgehakt en besteld.
Het bankstel zou naar Keulen moeten gebracht worden. Dat doet voor hun een extern bedrijf.
Nadat daar de prijs van binnen was, hoefde dat echt niet. Veel te duur. Helaas hadden hun daar geen invloed op.
We hebben toen besloten dan zelf een bus te huren en het bankstel vanuit Keulen in Helmond af te halen.
We hebben dat afgelopen februari gehaald, het bankstel was reeds uitgepakt en gecontroleerd, omdat wij van zover moesten komen, moest alles goed en volledig zijn.
Werden ontvangen met koffie, het bankstel werd ingeladen en wederom voor vertrek de koffie aangeboden. Alles zeer verzorgd.
Ook van dit bankstel zijn we weer 100% tevreden, zoals ook van de behandeling door het personeel.
Hiervoor onze hartelijke dank en speciaal dank aan Melissa.
Chris & Broer.
Heel deskundig, netjes beleefd behulpzaam.
geen, wij waren weer 100% tevreden