Martine

Voor Pronto begrippen hebben wij een dure bank gekocht, met alles erop en eraan. Dus inclusief het meldingoranje certificaat. Bij aankoop prima geholpen. Echter toen we de bank een maand in gebruik hadden ging de bank al behoorlijk pillen. Toen wij daarover Pronto belde werd er direct gezegd dat dit mogelijk was en dat dit zoals alle andere dingen op zo'n standaard (indek) lijstje met ons besproken was. Over het bespreken twijfel ik überhaupt, maar dat even in het midden laten, ik koop toch geen bank van ruim 1500 euro om deze na een maand al te zien pillen. We kregen aangeboden om de pilling zelf te verwijderen met een soort textiel tondeuse of hiervoor een monteur te laten komen. Echter toen ik aangaf het hier niet mee eens te zijn werd ik doorverwezen naar de klachtenprocedure via de site. Ik vind het heel vervelend dat ik op deze manier geholpen ben en ben dan ook echt teleurgesteld in Pronto. Mij zullen ze daar niet meer terugzien... en dit is ook de reclame die ik maak op ieder feestje, gesprek etc.

Score voor Pronto Wonen Nijmegen: 0.5/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Nee