Gerard Bosman

De aankoop ging goed: Maar dan....
We hebben een afspraak gemaakt voor het ophalen van de meubelen op 24 januari rond 20.00 uur. de stoelen stonden klaar. We wilden ze nog uitpakken, maar kregen het advies om dat niet te doen in verband met het beschadigen van de stoelen.
We vroegen nog waar de poten waren, nou mevrouw die zitten in de doos! Thuis aangekomen pakten we de dozen uit maar er waren geen poten. Gelijk gebeld maar het was te laat en konden niks meer doen, maar ze gingen proberen het vrijdag nog te regelen. Vrijdag niets meer gehoord en om 17.00 uur maar eens gebeld, ik kreeg als antwoord we gaan gelijk bellen en bellen u gelijk weer terug, die avond niet meer terug gebeld. Zaterdag morgen gelijk om 10.00 weer gebeld, met als antwoord
we gaan gelijk bellen en proberen het vandaag nog te regelen. Weekend zonder poten....
Maandag eindelijk iemand die het probleem snapte en iets ging ondernemen. Ze heeft dinsdag avond alles netjes geregeld en de poten bij ons thuis afgeleverd, waar ik om gevraagd heb. Dit had natuurlijk ook allemaal vrijdag kunnen gebeuren als ik de goede persoon aan de lijn had gehad. De indruk die ik nu van Pronto heb is niet erg positief zo ga je niet met klanten om.

De naam weet ik niet meer, maar de mevrouw die het geregeld heeft moet je zuinig op zijn, anders hadden we nog geen poten gehad.

Kijken wat je in het magazijn afgeeft.
Terug bellen als je dat belooft
Eerlijk zeggen dat er op zaterdag helemaal geen vervoer is
Als je fouten maakt in de auto stappen en even gaan halen.
enz

]

Score voor Pronto Wonen Nijmegen: 1.5/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Nee