Bij aankoop zijn wij deskundig en goed geholpen door een medewerkster. Helaas zijn wij absoluut niet te spreken over de aflevering van onze bank. Bij het ophalen moesten we al een half uur wachten tot de bedrijfsauto terug was. Verder werd de verkeerde bank meegegeven. Bij constatering hierbij moesten we tot mijn verbijstering zelf weer de bedrijfsauto gaan halen in Spijkenisse, de nieuwe bank meenemen en de verkeerde bank terugbrengen. Al met al zijn wij zo'n 5 uur hier mee bezig geweest. De "verkeerde" bank was niet te tillen en heeft flinke rugklachten opgeleverd. Ter compensatie werd er een kussen aangeboden, hetgeen in geen contrast stond met de geleden schade en frustraties. Al met al zijn wij 6 uur bezig geweest met het halen van onze bank.

Goede en deskundige geholpen bij aankoop.

Er is iets grondig mis met de logistiek van Pronto. De manier van het oplossen van bovenstaand probleem is volstrekt onder de maat. Het bedrijf had zelf de levering van de verkeerde bank moeten oplossen. Nu moest de klant het doen hetgeen absoluut geen reclame is voor het bedrijf.

Reactie Pronto Wonen Spijkenisse:

Beste meneer/mevrouw
Wij betreuren het zeer dat u niet tevreden bent.
Helaas kunnen wij hier nu niets meer aan veranderen.
Wij hopen wel dat u veel plezier van u bank heeft.
En nogmaals onze oprechte excuses .
Pronto Wonen Spijkenisse

Score voor Pronto Wonen Spijkenisse: 1/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Nee