De levertijd werd ons verteld 5 tot 6 weken maar het werder er 8.
Moest ik zelf weer achteraan om daar achter te komen,gelukkig net voor de feestdagen binnen. (communicatie)

Als verbeterpunt wil ik wel even doorgeven dat het aan goede communicatie met de klant ontbreekt.
Wij werden gebeld dat de meubels geleverd konden worden en hoe wij dat wilden, dus wij hebben de meubeltaxi dit laten verzorgen op vrijdag tussen 15.00 uur en 17.00 uur.
Afspraak gemaakt met de ??? van de meubeltaxi en omdat ik wilde weten of er aan de auto gepind kon worden heb ik nog even teruggebeld naar dit bedrijf en dat kon zie deze man.
Vrijdag om 16,45 uur worden wij opgebeld door pronto dat er nog een rekening openstond en of wij die nog voor 17.45 uur konden betalen. ( dus als er bij het communiceren met de klant bij de melding dat de spullen er zijn misschien ook nog gemeld kan worden dat de klant nog even voor de spullen komen dat er nog betaald moet worden.) Want wij dachten dat de meubeltaxi onder het beheer van pronto stond en dat we de gehele rekening daar konden pinnen. (Is misschien ook wel veiliger voor de chauffeur????)

Score voor Pronto Wonen Spijkenisse: 2/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Nee