Mooie winkel, aardige service alleen bij navraag aan de telefoon reageerde de dame beet kribbig.

Nvt

De afhaal /bezorg regels vind ik een beetje raar. Als ik (voor mij) veel geld uitgeef vind ik het raar dat een bank niet bezorgd wordt. De meubeltaxi waar Pronto gebruik van maakt handteertin mijn ogen rare en geldkloppende regels.

Reactie Pronto Wonen Spijkenisse:

Beste mevrouw/meneer,
Allereerst willen wij u hartelijk danken voor het geven van uw review. Dit zorgt er voor dat wij allert blijven en de verbeterpunten aan kunnen pakken.
Het is spijtig te horen dat u met De Meubeltaxi geen fijne ervaring heeft gehad.
Pronto Wonen is een afhaalformule, wat inhoudt dat wij onze verkoopprijzen hier ook op baseren. Als wij gratis zouden bezorgen, dan had u dit ook in onze verkooprpijzen terug gezien. Daar wij echter niet bezorgen kunnen wij onze prijzen zo laag mogelijk houden.
Wij hebben een samenwerkingsverband met De Meubeltaxi om toch een vorm van service aan onze klanten te verlenen m.b.t. de mogelijkheid van bezorgen. Omdat de Meubeltaxi nog altijd een andere onderneming is, hanteren zij hun eigen tarieven.

Score voor Pronto Wonen Spijkenisse: 4/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Ja