Ruime keus en mogelijkheden voor verschillende stoffen.
vriendelijk geholpen.
gezien de prijs die we voor onze bank betaalden viel het ons wel tegen dat we zelf de bank moesten ophalen, vervoer moesten betalen, zelf pootjes eronder maken en inspuiten met beschermende spray. Toen we ook nog de viltjes onder de pootjes apart moesten kopen, kregen we helemaal het gevoel dat er van alles geld gemaakt wordt. .. hadden wat meer service verwacht.

vriendelijk personeel
ruime keus

De klant meer tegemoet komen bij grote aankopen, bijvoorbeeld de bank met pootjes en behandeld met spray (indien gewenst) afleveren.

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn dat u de tijd wilt nemen om ons te beoordelen en ons aanbeveelt. Wij nemen graag de tijd om het kostenplaatje inzichtelijk te maken en zoveel mogelijk aan de persoonlijke wensen te voldoen. Tegelijkertijd ligt uiteraard de keuze bij iedereen zelf of die valt voor een basis of een uitgebreidere luxere variant en de daarbij horende prijzen. Uiteraard is er ontzettend veel mogelijk en leggen wij alle mogelijkheden en opties voor zodat er een passende keuze gemaakt kan worden. Wij willen eerlijk en transparant zijn naar onze klanten en houden er daarom niet van om artikelen ‘gratis’ te geven die uiteindelijk de klant zelf betaald heeft. Daar waar ‘gratis’ vermeld staat bij collega bedrijven betekent doorgaans dat mensen het evengoed zelf betalen. Als voorbeeld; ‘gratis’ bezorgen bestaat niet, er is geen chauffeur die niet betaald hoeft te worden voor zijn werk. Dit wordt dan verwerkt in de totaalprijs.
Wij wensen u veel plezier van uw aanschaf!
Vriendelijke groet,
Het team van Maron

Score voor Pronto Wonen Terborg: 3/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Ja