Leuke winkel met een leuk assortiment aan meubels. De meubels waren vanaf voorraad leverbaar en konden meteen meegenomen worden. Helaas bij het monteren een defect geconstateerd en toen ging het hard bergafwaarts. Serviceafdeling is alleen te benaderen via een online formulier, bellen kan ook, u mag dan een voicemail inspreken. Na lang proberen iemand aan de lijn gekregen, helaas was er niemand die mij te woord kon staan en ik zou teruggebeld worden. Dat gebeurde, enkel met de mededeling dat mijn reclamatie werd bekeken en in behandeling was. (u heeft het product op voorraad, wissel het simpelweg om?!). Uiteindelijk het defect zelf laten verhelpen omdat er geen reactie kwam van Pronto (Maron). Een goede winkel maar op de aftersales kan nog veel verbeterd worden. Gelukkig/ hopelijk krijgen de meeste klanten daar niet mee te maken.
Leuke winkel met veel woonideeën en een goed assortiment meubelen voor een goede prijs.
Door de opgezette structuur voor service loopt de klant tegen een muur van onpersoonlijke en veel te vrijblijvende communicatie mogelijkheden aan. Een online formulier en voicemail zijn de eerste muren waar een klant tegen aanloopt. Daarmee heeft hij geen idee van wat er wel of niet gedaan wordt. Ook heeft de klant op die manier geen gevoel dat hij wordt geholpen omdat er nooit een medewerker wordt gesproken
Reactie Pronto Wonen Terborg:
Bedankt voor uw review, op deze manier kunnen wij ons telkens blijven verbeteren.
Wat fijn te horen dat u een prettige winkel ervaring heeft gehad en dat het artikel direct uit voorraad leverbaar was. We hebben door tijdelijke onderbezetting op onze service afdeling helaas niet al onze klanten direct persoonlijk te woord kunnen staan. Uw opmerking is terecht en wij nemen dit zeer ter harte. Gelukkig is de bezetting weer op orde en kunnen we de achterstand snel weer inhalen. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen dan horen we dat graag.
Vriendelijke groet,
Het team van Maron