Aardige en gastvrije medewerkers. Alleen afministratief ging er veel mis.
Zeer gastvrij en gemoedelijk. Meedenken zonder opdringerig te zijn
Wat een chaos in de administratie. Even iets ophalen kost 1.5 uur baliewerk. Vervolgens bij het magazijn wist men ook van niks dus dat duurde ook weer . Daarna nog een keer teruggeweest om het restant op te halen en er was wederom onduidelijkheid. Dus weer wachten. Jammer, want de rest is top. Heb dit in het verleden al eens eerder meegemaakt dus voor mij is het geen incident. Afhalen is trouwens natuurlijk niet meer van deze tijd...
Reactie Pronto Wonen Terborg:
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Goed om te lezen dat u gastvrij bent voortgeholpen en u tijdens de aankoop een prettige ervaring heeft gehad.
Spijtig dat er bij de afwikkeling administratief en in ons magazijn onduidelijkheden zijn geweest, waardoor het meer tijd heeft gekost dan noodzakelijk. Zodra er een afspraak bij ons wordt gemaakt voor het ophalen, worden er voorbereidingen getroffen om alles soepel te laten verlopen. Onze excuses dat dit is misgegaan! Wij stellen uw verbeterpunt zeer op prijs. Wij gaan intern bespreken hoe dit in de toekomst voorkomen kan worden.
Wij wensen u alsnog veel plezier van uw aanschaf en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke groet,
Het team van Maron meubels & keukens