Wij zijn prima geholpen met het uitzoeken van de keuken. En wij zijn er erg blij mee top !! , Alleen vonden wij het een vreemde gang van zaken , Dat je het voledige bedrag van te voren moest betalen terwijl wij de keuken nog niet eens in huis hadden , een aanbetaling konden wij ons in vinden maar meteen het voledige bedrag betalen hoor je nergens vond iedereen vreemd dat was jammer , vervolgens moesten wij het overmaken en zouden wij terug gebeld worden door jullie als het overgemaakt was en moesten wij er zelf alsnog achteraan bellen terwijl wij teruggebeld zouden worden . Terwijl er wel gebeld word dat we met spoed moeten betalen anders geen levering . Dat was niet fijn ! Dat wilden we toch even toelichten dat kwam een beetje vreemd over . Maar goed nogmaals zijn wij blij met onze mooie droomkeuken .
Deskundig , goede uitleg en genoeg tijd voor ons .
Reactie Pronto Wonen Terborg:
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn om te lezen dat u geslaagd bent voor een mooie keuken en goed bent geadviseerd bij de aankoop.
Het betaalproces wordt altijd besproken bij de verkoop en er staat uiteraard vermeld op uw nota hoe dit in zijn werk gaat.
Het is doorgaans een standaard gegeven dat u uw bestelling vooraf betaalt, dit is om vervelende situaties nadien te voorkomen.
Onhandig dat u niet bent ingelicht dat uw betaling was voldaan, dit is uiteraard niet de bedoeling.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke groet,
Het team van Maron meubels & keukens