Bjorn Domhof

Verkoop was prima en de ophaalservice was ook prima!!

Snelle levering en ruime keuze in opties bij de banken …

De impregneer optie bij de bank vind ik dat die a fabriek aangebracht moet worden !! Hoe kun je 5 jaar garantie geven op iets dat de klant zelf moet aanbrengen en voor die 240 euro die wij ervoor betaald hebben vind ik het ook wel erg duur voor iets wat je zelf moet aanbrengen!!

Reactie Pronto Wonen Terborg:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn dat u onze ophaalservice en uw bezoek aan onze winkel als prettig heeft ervaren.
Het zelf aanbrengen van de vlekkenbehandeling is een bewuste keuze, het voordeel hiervan is dat we de prijzen aantrekkelijk kunnen houden. Zodra artikelen vanuit de leverancier behandeld worden, houdt het natuurlijk in dat er extra kosten bijkomen die wij onze klanten willen besparen.
Het aanbrengen gaat door middel van een spray die makkelijk zelf aan te brengen is en waar u niet zomaar iets verkeerd aan kunt doen. De spray werkt voor een lange periode en hoeft u maar eenmalig aan te schaffen en aan te brengen. U heeft voor het bedrag van 39,95 per zitgedeelte een 5 jaar lange vlekkenbescherming.
Ons team wenst u veel plezier van uw aankoop! Wij zien u graag weer in onze winkel verschijnen.
Vriendelijke groet,
Het team van Maron meubels & keukens

Score voor Pronto Wonen Terborg: 3.5/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Ja