Prettige winkel, goede producten juiste prijs kwaliteit
Producten in de winkel kunnen zelf aangepast worden met andere stoffen en model net wat aanpassen. Erg prettig
Levertijd is soms wel erg lang vooral voor producten die op maat gemaakt worden. Bevestigingen ontvangen dat een gedeelte binnen is, niet alleen bij totale order.
Reactie Pronto Wonen Terborg:
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Fijn dat onze producten en de mogelijkheden u aanspreken. Leuk dat u bij ons bent geslaagd!
Bestellen van artikelen die volledig naar persoonlijke voorkeur worden gemaakt, kan in sommige gevallen wat extra tijd in beslag nemen.
De levertijd is daarnaast uiteraard afhankelijk van waar de artikelen vandaan moeten komen. Wij proberen in de huidige situatie (coronacrisis) onze levertijden en voorraden zorgvuldig in orde te houden. Toch kunnen de dagelijks veranderende (onvoorziene) omstandigheden in de wereld, langere levertijden tot gevolg hebben dan u van ons gewend bent. Dit is voor ons een overmachtsituatie. Uiteraard proberen wij u zo goed als mogelijk hierover te informeren. Bedankt voor uw begrip!
Momenteel gaan tussentijdse binnenmeldingen op aanvraag, we kunnen altijd met u afstemmen wat er mogelijk is mocht dit wenselijk zijn.
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.
Vriendelijke groet,
Het team van Maron meubels & keukens