Positief
Advies, keuze
De inspray kits zijn veel te duur. 40 euro per setje. Ik had er totaal 8 nodig. En er zit per setje ook een cleaner bij voor vlekken. Hiervan heb ik er nu 8, waarschijnlijk blijven er 6-7 ongebruikt (zonde van het geld). Volgens mij is het beter om de protector en cleaner apart aan te bieden.
Reactie Pronto Wonen Terborg:
Bedankt voor het schrijven van uw review!
Goed om te lezen dat u zeer positief bent over uw bezoek aan ons. Leuk dat u bij ons bent geslaagd!
De meerprijs van de All in House Service voor het beschermen van de bekleding is afhankelijk van het formaat van uw zitmeubel.
Als u kiest voor de All in House Service is de bekleding de aankomende 5 jaar beschermd tegen vuil van buitenaf. Daarnaast ontvangt u 5 jaar service aan huis zonder afbouw of eigen risico.
Heeft u toch vlekken, dan komt de servicemonteur bij u aan huis. Naast deze vlekkenservice krijgt u een aanvullende service op problemen die niet onder de normaal geldende fabrieksgarantie vallen.
De spray werkt voor een lange periode en hoeft u maar eenmalig aan te schaffen en aan te brengen. Voor het bedrag van 39,95 per zitgedeelte kunt u zorgeloos genieten. Uiteraard bent u vrij in uw keuze.
De kleine flacons Cleantex kunt u de aankomende jaren gebruiken om uw bekleding op een juiste manier schoon te maken in geval van een oppervlakkige vlek.
Wij wensen u uiteraard veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.
Vriendelijke groet,
Team Maron meubels & keukens