Karin van Iersel

Zowel bij Profijt meubel en Xoon meubels gekocht. Bij Profijt goed geholpen maar helaas geen onderhandeling mogelijk. De aanbieding was 6e stoel gratis maar ik had een bankje en 3 stoelen voor een eettafel gekocht (de eettafel ook hoor) maar kreeg geen 6e 'zitting' gratis. Ik wilde ook een kleur roze voor een stoeltje maar in 1e instantie dachten ze dat dit niet mogelijk was. Bijna weggegaan echter bij het stalenboek bleek deze kleur er wel bij te zitten. Hadden ze waarschijnlijk nog niet verkocht. Bij levering heel netjes geholpen door 2 mannen die ook nog meehielpen om mijn oude tafel buiten te zetten. Omtrent levering het volledige bedrag betaald bij Profijt terwijl bij Xoon meteen de helft van het leveringsbedrag afging! Bij Xoon ook goed en kundig geholpen. De meubels zijn uiteindelijk samen bezorgd wat erg prettig was. Helaas wel beschermingsstrip vergeten zodat ik toch weer naar de winkel moest.

Reactie Pronto Wonen Tilburg:

Geachte mevrouw van Iersel,
Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. Inderdaad gaat de Profijt winkel naar het nieuwe Aabe complex. Natuurlijk zal dan ook de uitstraling flink verbeteren. Ons huidige locatie is inderdaad oud.
Het Profijt Team

Score voor Pronto Wonen Tilburg: 4/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Ja