assink

Mooie winkel met mooie spullen

vlotte praatjes en wel mooie spullen

op site veel spullen op voorraad . maar in de winkel net niet die stoelen in die kleur die wij wouden,
zou dertien weken duren . wij na aarzelen oke bestel ze dan maar moeten ze er wel zijn met dertien weken zijn
wij moeten zelf bellen na dertien weken en krijgen dan te horen duurt nog vijf weken ( sorry waardeloos)
terwijl er op de site in andere filialen nog genoeg op voorraad staan waarom onderling niet iets regelen met en elkaar helpen met de voorraad . en min puntje bestel je voor 1300 euro spullen en moet je ze nog wel zelf ophalen
en de tafel was wel binnen dus die hebben we zelf opgehaald met een geleende aanhanger en nu moeten we er nog een keer een aanhanger lenen op de stoelen op te halen .

Reactie Pronto Wonen Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw review!
Spijtig om te lezen dat de stoelen niet meer bij ons op voorraad bleken te staan en u langer moet wachten dan gepland. Onze welgemeende excuses hiervoor! Het kan voorkomen dat de voorraden sneller verkocht worden dan verwacht door de grote aanvraag. In uw specifieke situatie is voor u een optie aangeboden om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Hopelijk kunt u zich hierin vinden. Wij hanteren een meeneemprincipe, dat houdt in dat u zelf verantwoordelijk bent voor het vervoeren van uw artikelen.
Bedankt voor uw aanbeveling en uw compliment over onze winkel!
Wij wensen u alsnog veel plezier van uw aanschaf en zien u graag weer in onze winkel verschijnen.
Vriendelijke groet,
Het team van Pronto Zutphen

Score voor Pronto Wonen Zutphen: 2/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Ja