PWA Krajewski-Singerling

Medewerkers laten je rustig kijken en zijn snel te vinden als je iets wilt weten. Ze zijn vriendelijk en weten veel over de producten.
ik doe niet aan aanbevelen. vandaar nee, niet omdat ik slechte ervaringen heb met de zaak of de medewekers

veel verschillende producten die zo opgesteld staan dat je kan zien wat bij elkaar past en wat niet.

als mensen meerdere items uit 1 serie kopen een kleine korting of een kleinigheidje geven. bijvoorbeeld de heerlijke zachte kussens die we hebben gekocht. (slechts 8.95) een kleinigheidje word altijd gewaardeerd. en als je bijv een kussen geeft kan een klant denken ik koop er meer van!

Reactie Pronto Wonen Zutphen:

Bedankt voor het schrijven van uw positieve review!
Fijn dat ons assortiment u aanspreekt, en dat een mooie aanschaf bij ons heeft gedaan! Wij kiezen bewust voor onze prijzen zoals wij ze hanteren; scherp, helder en ongeacht de afname betaalt iedereen hetzelfde voor hetzelfde product. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u zeker dat u altijd een eerlijke prijs betaalt voor het product. Wij willen eerlijk en transparant zijn naar onze klanten en houden er daarom niet van om artikelen ‘gratis’ te geven die uiteindelijk de klant zelf betaald heeft. Wij wensen u erg veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!
Vriendelijke groet,
Het team van Pronto wonen Zutphen

Score voor Pronto Wonen Zutphen: 5/5
Zou je deze winkel aanbevelen? Nee