Absoluut de eerste en de laatste keer dat ik zaken doe met deze firma.
Op donderdag gebeld om de container vrijdag op te halen. Tijdens het telefoongesprek is bevestigd dat deze opgehaald zou worden op vrijdag, maar dat er niet kon worden aangegeven welke tijd.
Vrijdag laat in de middag was deze nog niet opgehaald, waardoor ik ben gaan bellen. Ik kreeg de melding dat de container op maandag opgehaald zou worden, dat in de algemene voorwaarden en de bevestigingsmail stond dat het kan zijn dat de afgesproken dag voor het ophalen altijd 1 werkdag kan verschuiven. In de algemene voorwaarden, de spelregels en de bevestigingsmails staat niets vermeld over het ophalen van de container en eventueel toegestane afwijking ervan. Overigens had dit ook vermeld kunnen worden tijdens het telefoongesprek op donderdag. Verwijzen naar documenten waar niets hierover in vermeld staat, en verder niet mee willen denken met de klant, komt niet overeen met het verlenen van Service. Overigens was de persoon die ik op vrijdag aan de telefoon had enorm bijdehand en leek het hem niets te kunnen schelen dat ik een probleem had.
Overigens heb ik na het telefoongesprek contact gehad met de firma die eigenaar is van de container (Baetsen in Veldhoven). Deze gaven aan dat de melding om de container op vrijdag op te halen veel te laat door Regiocontainer is gestuurd naar hen.
Excuses voor de ontstane situatie was het minste wat ik had kunnen verwachten, maar niets van dat.
Welk product heb je gehuurd?
6m3 container