Makkelijk in gebruik, app mag iets uitgebreider. Ik kan er verder nog niet heel veel over zeggen omdat ik het nog niet echt gebruikt/ nodig gehad heb. Klantenservice is heel fijn, ze helpen je goed en zijn meedenkend. Verbeterpunten: Ik vind het erg jammer dat de openingstijden niet bij een basis abonnement zitten of dat je zelf een abonnement kan samenstellen. Openingstijden zijn bijna het belangrijkste voor een bedrijf, dit is een groot minpunt voor mij.
Reactie Rinkel:
Bedankt voor je beoordeling Pascale! Wij hebben in het verleden gemerkt dat klanten het een "gedoe" vinden om zelf een pakket samen te stellen, waarbij elke functie (bijvoorbeeld) 1 of 2 euro per maand kost. Daarom hebben wij ervoor gekozen om simpelweg een "Basis" pakket aan te bieden, die echt gericht is op het minimaal noodzakelijke om met een vast nummer bereikbaar te zijn op mobiel. Wil je vervolgens geavanceerdere functies en een echte "telefooncentrale" met slimme functies, dan heb je inderdaad het compleet pakket nodig. Het prijsverschil is natuurlijk ook maar 5 euro per maand :-)